top of page

Meals & nutrition

Public·22 members

Anna Schmidt
Anna Schmidt

Вибір надійного захисту від сонця на кожен день

Шукаю легкий засіб для захисту шкіри влітку. Багато варіантів або занадто жирні, або забивають пори, що створює дискомфорт. Можливо, хтось користувалася професійними лінійками та може поділитися реальним досвідом використання?

8 Views

Я тривалий час шукала засіб, який реально захищає шкіру і працює без ефекту маски на обличчі. Більшість звичайних аптечних варіантів залишають помітні білі сліди або створюють жирний блиск, що мені абсолютно не підходило. Після кількох невдалих спроб та консультацій я вирішила детальніше вивчити пропозиції відомих європейських брендів. Зараз на постійній основі користуюся одним продуктом, який порадила знайома фахівчиня. Це Сонцезахисний крем для обличчя SPF 50, австрійська доглядова косметика для професійного та домашнього використання, яка привернула мою увагу своїм продуманим і збалансованим складом. Засіб надійно захищає від шкідливого ультрафіолету обох типів і зовсім не перевантажує шкіру протягом спекотного дня. Текстура продукту доволі легка, поглинається швидко, що є суттєвою перевагою для щоденного застосування перед виходом на вулицю. Крем також непогано зволожує, тому додаткові сироватки зранку я практично не використовую. Звичайно, вартість такого професійного продукту помітно вища за звичайний мас маркет, проте економна витрата та якість сучасних захисних фільтрів цілком виправдовують таку інвестицію. Результат мене повністю влаштовує, оскільки обличчя більше не червоніє і не пече навіть під дуже активним літнім сонцем.

Members

bottom of page